Egna blandingar

Alla MD blandningar är våra egna recept

Bästsäljare

En av våra bästsäljare är MD Tendon som hjälper till att läka
sen och gaffelbandsskador

Örter

HerbalWorks by Sweden är vårt egna varumärke som lanserades under 2016. Vi har jobbat med örter och haft webshop i MD Kleen/Equiterapi med eget varumärke sedan år 2000 och utbildat oss på TCM science and technology coorperation center, China academy och Chinese medical science. 

Västerländsk örttradition, fytoterapi och kinesisk filosofi.
Den kinesiska örtfilosofin har under ett par tusen år jobbat med att ge lindring för de flesta av människans och djurens sjukdomar och besvär. Den västerländska motsvarigheten har också gamla rötter fastän den inte nedtecknats lika tidigt som den österländska. Vi använder båda dessa för att hjälpa dina djur. Vi har också kunskap om arabisk, egyptisk och koptisk örttradition.

Vår specialitet är att göra individuella tinkturer och färdiga blandningar för vanliga behov. Alla MD blandningar är sammansatta av oss, våra egna recept. Vi har alltid minst 170 olika örter på lager, ett av de största om inte det största sortimentet i Sverige. Hos oss får du garanterat högkvalitativa tinkturer som testats och godkänts för att duga även till människor.

Behöver du hjälp att välja så maila oss eller använd nätterapeuten i butiken. Då ingår örter.

Örter för en hälsosam häst