HerbalWorks by Sweden
HerbalWorks by Sweden är vårt nya varumärke som lanserades under 2016. Vi har jobbat med örter och haft webshop i MD Kleen/Equiterapi med eget varumärke sedan år 2000 och utbildat oss på TCM science and technology coorperation center, China academy och Chinese medical science. 

Örter för allt
Örtmedicinen är den äldsta behandlingsformen som finns. Det är samtidigt en av de modernaste. Nästan tre fjärdedelar av alla apoteksmediciner har sitt ursprung i örtmedicinen. Medan standardiserade mediciner enbart använder enstaka isolerade substanser i örterna utnyttjar örtmedicinen hela den läkande örten.

Örter för en hälsosam häst

Västerländsk örtmedicin, fytoterapi och kinesisk medicin
Den kinesiska örtmedicinen har under ett par tusen år jobbat med att ge lindring och bot för de flesta av människans och djurens sjukdomar och besvär. Den västerländska motsvarigheten har också gamla rötter fastän den inte nedtecknats lika tidigt som den österländska. Vi använder båda dessa för att hjälpa dig och dina djur. Vi har också kunskap om arabisk, egyptisk och koptisk örtmedicin.

Mer än 170 olika örter
På HerbalWorks by Sweden har vi alltid minst 170 olika örter på lager, ett av de största om inte det största sortimentet i Sverige.

Vår specialitet är att göra individuella tinkturer och färdiga blandningar för vanliga behov
I webshopen kan du hitta färdiga blandningar för de vanligaste behoven. Om du behöver hjälp att välja så är du välkommen att maila och få hjälp. Snart går det bra att använda nätterapeuten som lanseras under 2018.