Kort om oss
Det började 1998 med Equiterapi.com. 2012 blev vi MD Kleen och 2016 tog vi namnet Alternative Health Works då vårt mål är att verka internationellt. Vi som driver företaget heter Daniel och Mia Kleen. Vi behandlar människor, hästar och smådjur. Det är våra resultat med behandlingar av häst som gjort oss kända. Vi jobbar med individanpassade lösningar och väljer den eller de terapiformer som bäst passar varje patient.
Basen i all behandling är den kinesiska medicinen TCM. Utifrån den gör vi en individuell behandling med akupunktur, örter eller manuell
terapi. Vi har mycket goda samarbeten med veterinärer, tandläkare, hovslagare, och andra proffesioner kring din häst. Vi kan guida dig rätt.

Akupunktur, manuell medicin och örter
Det är på den grunden hela verksamheten vilar. Det är det terapiformer som ligger oss varmast om hjärtat och som vi anser vara de mest kraftfull. Vår stora specialitet är kinesisk medicin dvs. akupunktur och örter ofta i kombination med chiropraktik eller annan manuell terapi.
Vi har vår bas i Göteborg, en mottagning i Mölndal dit du är välkommen själv eller med din hund.
För din häst kommer vi ut till dig. Om det är något du vill veta om oss, våra terapiformer eller kompletterande behandlingsmetoder i allmänhet – tveka inte att höra av dig!

Webshop
Butiksdelen med örter växte fram efter önskemål från kundkretsen och innehåller mycket av det som behövs för att hålla hästen frisk. Vårt varumärke för örterna heter HerbalWorks by Sweden.
Förutom de örter som finns tillgängliga där så gör vi gärna individuella örtblandningar speciellt för dig och dina önskemål.

För att få en individuell blandning kommer ett bra verktyg här på sidan. Med hjälp av Nätterapeuten kan vi blanda till örter som är anpassade för individens situation här och nu. Nätterapeuten är under renovering och kommer att återlanseras under 2016.

Daniel Kleen

Daniel är örtkonstnär. Han har troligen Sveriges största alternativmedicinska bibliotek med böcker på svenska, engelska, tyska och spanska. Han kan också en del arabiska och kinesiska. På skrivbordet ligger böcker han själv jobbar med att skriva. Daniel är en otrolig kunskapskälla. Hans mål är att lära och utbilda utbilda.

Mia Kleen

Mia har ett otroligt öga för helheten. Hon ser oftast direkt på en individ eller ett ekipage var dess problem sitter och är en fantastisk terapeut för både häst och human. Mia brinner för att hjälpa djur och människor att må bättre och prestera bättre. Hennes dröm är att coacha på internationell nivå.

Evelina Nyberg

Evelina jobbar som heltidsanställd hos oss och går även vår utbildning till Hästpraktiker. Hon sköter om webshopen, kundkontakt, assisterar vid behandlingar och det mesta runtomkring företaget. Evelina bor i Borås med sin häst och sin hund som även han assisterar på kontoret ibland. Hon har ett brinnande intresse för hästar och framtidsvisionen är helt klart att få jobba med dessa underbara djur på heltid och göra skillnad för både häst och ryttare.