Frida KnutssonTack för behandling! har sovit som en stock inatt, och känner mig utvilad för första gången på fyra månader wow! Ryttarbehandling 12/1-19

J – Ägt min häst i 1,5 år och jag har aldrig någonsin sett henne såhär lugn och avslappnad i stallet. Inget stegrande, krubbitande eller liknande. Travade och galopperade i både höger och vänster varv (lös) i ridhuset utan att bryta av. Korrekt överlinje och inget avvikande alls i bakpartiet. 10/10 morötter för denna behandling! Ska bli roligt med ett återbesök!  Himla roligt att se sån skillnad mentalt hos henne. Hon kunde inte fått en bättre julklapp! 20/12-18

K – Hej på er. Hoppas allt är bra idag. Tänkte återberätta Js reaktion när han öppnade paketet. K, det är godis i också. Ropade titta här och kom med flaskan som har hans namn på. Han blev så glad och viftade på svansen. Han kan röra benet bättre redan efter akupunkturen också. Jag har inte känt av höften efter behandlingen. Tack för detta. Kundvård i världsklass på alla sätt . Kram 12/12-18

Hannes Melin – Melin Equestrian
BIG shout out för Daniel Kleen o Mia Kleen som inte nog med att de är fantastiskt fina och goa människor i sig, dessutom gör ett så fantastiskt bra jobb med hästarna, och verkligen gör SKILLNAD med sina behandlingar! Om ni söker efter någon som kan ta hand om er häst när något känns som att inte det står rätt till – alla dagar i veckan kan jag rekommendera att ni vänder er till dem!

Carin Victorin 
Jag vill tacka så supermycket. Du var ute hos mig i Marbäck hos min ponny. Det gjorde STOR skillnad. Som magi! Han tar ut steget mycket bättre speciellt i nerförsbackar på uteritter. Hovslagaren har haft jobbigt att lyfta ena bakbenet var här igår och jag frågade henne om om kände någon skillnad. Det är en helt annan häst sa hon! Han är mjuk och följsam!

Anki Johnsson
Min fux, Harpija, med låsning i nacken och sned i bäckenet blev så fin att rida nu. Stort TACK för hjälpen hon fick.
Den svarta trakhenern Harry är också riktigt fin att rida igen. Skönt att kolla upp dem och veta att allt är ok nu.

Gillian Helene Wijk‎ 
Hellu! Skulle bara uppdatera lite! Efter senaste behandlingen är Norton aspigg och jätteglad! Red idag och såhär bra har han inte känts på flera år! Fantastiskt arbete Daniel!

Alexandra Westermark
Stort Tack Mia för behandlingar på min häst under våren. Jag är grymt imponerad av hur du/ni arbetar och resultaten som skapas.

Anne Grethe Johansson‎
Hej !
Tack, Mia! Nu mår Trinity Daybreak superbra igen. Det var en påtagligt lättad och lycklig häst (omedelbart!) efter behandlingen

Sofia Fia Borander‎ 
Yeeey idag efter en hel vinters användande av Meta har shettisstoets ödem över ögon och vid juver minskat till nästan obefintligt. Såååå nöjd och pigg ponny igen. Tack

Jessica Mercedes Monasdotter‎ 
Jag har gett Md DryUp och MD Kibda två till mina två ston, varav ena har varit extrem lös i magen under väldigt lång tid, har provat både det ena å det andra enligt konstens alla regler men har inte fått iordning på mage/tarm systemet. Är inne på 3:e månaden nu och jag jublar, tog ca 6/7 v innan jag började se resultat, dessa kommer jag förevigt ha i min närhet 🙏 så tusen tack Mia Kleen å Daniel Kleen

Du kan läsa många fler recensioner på facebook!

https://www.facebook.com/pg/equiterapi/reviews/?ref=page_internal